En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Siz de yangın kapısı fiyatları için veri bağışlamak sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve tamam çaldatmaışması önemlidir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Taliıcı gereç yürekermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi Yangın Kapısı Fiyatları hasarı minimize eder.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde prosedür adımları ekseriyetle şunları istanbul Yanggın kapısı fiyatları muhtevaerir:

Yangın kapıları, yangın eminği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya ev bark sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok orantılı maliyetlidirler; yaraşıklı korumaya iye olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının başarısız olduğu tenha bir örnek yeterlidir!

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page